Laatste kilometers
29 augustus 2026 - Grave, Nederland
Vanmorgen na de koffie en thee gaan we meteen op pad. We hebben nog 234 kilometer en 3 wegwerkzaamheden te gaan. We rijden om 10 uur Kranenburg binnen, mooie tijd voor ons ontbijt/lunch. Het was gelukkig niet zo druk dus konden we goed doorkomen het laatste stuk. Wat een saaie weg die 3, bijna 500 km rechtdoor 😅 niets voor mij, volgende keer weer via de andere kant denk ik al moet ik toegeven dat de natuur tot Bonn echt prachtig is. Inmiddels slaapt Eric als een roosje en ik laat hem van Kranenburg tot Grave gewoon lekker liggen, Gipsy is ook bij Eric en als we er dan zijn dan moet er gewassen worden van bijna 4 weken 🤣 gelukkig is het zomer goed, maar vanavond wil ik in een fris gewassen bedje 🤩 het was een prachtige reis, zeker voor herhaling vatbaar. De bakwagen heeft zijn dienst bewezen, heerlijk karretje 😍 en nu even wel verdiende rust. Ik heb alle boodschappen alweer binnen , nu de was nog en dan gaan we snel de kids opzoeken. Bedankt voor het meereizen, wij hopen dat jullie net zo hebben genoten als wij. Tot een volgende reis maar weer, groetjes van de reizigers 🤗 🐾

Welkom Thuis😘
Tot snel