Op naar Hongarije

26 augustus 2026 - Dunaszentbenedek, Hongarije

Het was muisstil op de slaap plek en Eric heeft heerlijk geslapen, ik werd gepest door de muggen, wat een vervelende kleine tot beestjes zijn het toch 🦟 vanmorgen met de vloer doen lagen er twee volgezogen dood op de grond 😬 ik denk dat Croatie muggen niet tegen Nederlands bloed kunnen. We zijn inmiddels terug in Pals bij de Lidl in Hongarije, hier hebben we op de heenweg ook gestaan prima plek voor lunch en pauze. Hier kunnen we ook meteen weer voltanken voor we vertrekken wel zo handig dat we het hier al kennen. Gipsy heeft lekker gewandeld, de koelkast is weer vol en onze buik ook. Straks gaan we richting Boedapest,maar voor nu rust Roest. Als Eric wakker wordt belt Perry en Lisa, ik zeg het is zo heet en we zitten heel dichtbij de Donau maar ik kan er niet naartoe lopen vanaf hier er zit te veel tussen mij en het water. Perry kijkt even op de satelliet en 10 minuten later ligt Gipsy in het water en staan we lekker aan de waterkant , dat is nog even lekker voor we weer gaan rijden 😍 om half 5 pakken we weer in gaan tanken en dan opweg richting Boedapest, vervolgens richting Bratislava maar het wordt al snel donker nu en we hebben al 2 volle parkeerplaatsen gehad dus bij de derde waar een plekje vrij is blijven we staan. Niet de rustigste plek, maar wel gelegenheid om te wandelen met Gipsy. Morgen gaat de reis naar Slowakije voor nu slaap lekker zo en groetjes van de reizigers 🤗 🐾

1. Coby en Louise:
    27 augustus 2026
    Mooie foto's van wederom een mooie rustplek. Genieten zo samen😘