Nog 6 dagen en dan gaan we weer vertrekken!
31 mei 2024 - Wijchen, Nederland
Vorig jaar besloten we om deze zomer naar Zweden te reizen, maar veranderlijk als het weer gaan we terug naar Portugal. Sander en Michelle hebben vandaag de laatste delen van hun houten huis binnengekregen en volgende week start de bouw van hun huis en Eric wilt daar heel graag een deel van meekrijgen. Er is veel gebeurd afgelopen jaar, Sjuul terug gevonden door Theo op la Gomera, Eric een hersenbloeding, ik was net weer gaan werken 1 dag in de week, toch was het al met al een goede winter en hebben we ook mooie plaatsen bezocht, minder dan met mooi weer uiteraard in de winter is het toch anders omdat je voornamelijk binnen zit. Eric zou dan ook graag de volgende winter overwinteren, maar eerst maar eens de zomer tegemoet. We vertrekken donderdag 6 juni en voor wie het leuk vindt zeg ik, ga er maar vast klaar voor zitten. We reizen dezelfde route, echter we doen weer andere stops inlassen en overnachten waarschijnlijk op allemaal nieuwe plaatsen. Eric staat al te trappelen en ik ben benieuwd of het allemaal gaat lukken, hij heeft veel ingeleverd afgelopen jaar toch geeft hij de moed niet op en zien we dus wel wat er op ons pad komt. Donderdag laat ik weer van mij horen, volgen mag hoeft ni

Maar eerst dus naar Portugal 🔜🇵🇹🌹