bestolen van onze stoelen
9 september 2016 - Villares de la Reina, Spanje
En wat gebeurt ons nu weer. We zetten de stoelen tegen de muur van de garage om even vlug wat te eten aan de andere kant van de garage. Binnen 1 uurtje zijn we terug en weg zijn dus de stoelen. Ik had bij de bandenhandel al een stel gezien die prullenbakken nakijkt en op mijn weg terug naar de garage zag ik er hier ook 2 lopen. Die hebben dus een goede slagen geslagen,3 duckdalf stoelen in een keer. Je ziet dus wel, in heel de wereld kun je niemand meer vertrouwen. Erg jammer dat mensen niet met hun poten van andermans spullen af kunnen blijven. De man van de garage komt terug en geloofd zijn oren niet dat de stoelen gestolen zijn.gelukkig hebben we er nog 2 en een krukje, dus we zitten weer. Hij gaat meteen weer aan de gang met de camper. We hebben al een nieuwe dop erop en hij staat nu buiten te loeien, want hij moet warm worden om te zien of de andere ventilator ook aanspringt. Dit gebeurt pas bij 95 graden dus hij staat te loeien in de zon. De temperatuur wilt niet boven de 95, dus ze weten niet of de 2 de ventilator het doet. We wachten nog maar even af, Perry staat er bovenop en probeert te verstaan wat ze zeggen.
Wordt vervolgt
Wordt vervolgt
Jolanda:9 september 2016Ook dat nog, tegenwoordig kun je niks meer onbeheerd laten staan. Wat jammer toch.
Coby en Louise:9 september 2016Jeetje, ook daar loopt dus schorem! Hopelijk zijn jullie alweer onderweg....
Rosa Loeffen:9 september 2016Ik hoop dat je een goede reisverzekering hebt...Je kunt ze de foto laten zien...Maar het blijft een "klerenstreek"!!!! X