We boeken vooruitgang

9 september 2016 - Villares de la Reina, Spanje

Vanmorgen om 10uur belt de ADAC weer op, we zitten net aan het ontbijt en als het kan zijn wij klaar om te vertrekken. De plaatselijke garage heeft geen tijd vandaag, maar de Fiat garage in Salamanca wel! Laat dat nu net op onze weg naar huis zijn, graag dus. We moeten dan wel naar de garage om de papieren in te vullen. Geen punt, we gaan gewoon met z'n alle daarheen en blijven in de buurt van de camper, hoe lang het ook duurt. Hebben we iig een bed in de buurt:) de hostess regelt de taxi voor ons en om 11 uur zitten we in de taxi voor een rit van 85 km. We zijn erg blij dat er vandaag iets gaat gebeuren en dat we 85 km bij nederland komen vandaag. We zijn hoe dan ook weer een stukje opgeschoten dan. Onderweg om 11.10 uur komen we op de snelweg de sleepauto met onze camper tegen met dezelfde chauffer. Ik zwaai en hij ziet dat wij het zijn want hij blinkt zijn lichten op. Onze Taxi chauffeur zegt dat hij zijn automonteur is en belt hem op. Samen kletsen ze wat, heel grappig. Toen we in Salamanca centrum aankwamen kregen we een toeristische route met uitleg. 2 kerken van 700 jaar oud, de arena van het stieren vechten, erg leuk. Dan komen we op de straat van de garage aan en we komen wederom de camper tegen en hij arriveert 1 minuut voor ons. Hij wist een kortere weg. We komen dus gelijk aan en alles wordt meteen in gang gezet. Over een half uurtje kijken ze de camper na. Ik pak een noodrantsoen in en grijp 3 stoelen en we parkeren ons voor de garage in de schaduw. Ons krijgen ze hier niet weg. Nu mögen we duimen dat het vandaag gemaakt kan worden zodat we weer verder kunnen.