We gaan bijna vertrekken

29 juli 2025 - Wijchen, Nederland

Morgenmiddag hebben we vakantie 🥳 en we hebben er zin in. Polen gaat het niet worden, Eric vindt het toch te ver naar de oerbossen en gezien hoe het op het moment gaat is een rondje Nederland een hele goede oplossing. We gaan morgen nog even koffie drinken met Huub in Velp, hij moet ons een hele maand missen en dan gaan we donderdag naar Heeswijk Dinther omdat we vrijdag met reizigers vrienden gaan vissen in Vinkel. Karper, meerval en steuren sleuren, de mannen hebben er zin in. We gaan allemaal met de camper dus vrouwen en kinderen zijn er ook gezellig bij. Dus donderdag wasdag in Heeswijk Dinther, watertank vullen, olie checken en afdanken en dan gaan we vrijdag na het vissen vertrekken. Hopelijk lukt het vissen nog want het zicht is na de laatste keer vissen weer slechter geworden, fijn dus om de eerste keer vissen nu niet met Eric alleen te zijn. Als het lukt dan zullen we  regelmatig een hengeltje uitgooien 🐟 Wij gaan deze ronde bezoekjes brengen bij vrienden en bekenden, we starten in Zeeland bij Corine en Trix onze overbuurtjes van Camping heumesbos, het is alweer 6 jaar geleden dat we hun hebben gezien. Wij houden jullie op de hoogte, dus lekker slapen en morgenmiddag op reis. Wij zijn heel flexibel en passen ons aan aan hoe Eric zich voelt, we willen natuurlijk vooral plezier maken dus go with the flow is het thema voor onze vakantie. Tot gauw groetjes van ons 🐾

1. Rosa Loeffen:
    29 juli 2025
    Niet om t een of ander... maar ik ben blij (niet de reden), dat jullie in Nederland blijven. Fijne tijd en vooral goed weer!! XXX
  2. Monic Boerboom:
    29 juli 2025
    Dankjewel Roosje,wij zijn tevreden met wat we krijgen, elke dag is er een en we hoeven niets echt fijn 🤩
  3. Coby en Louise:
    29 juli 2025
    Een hele fijne reis in ons mooie Nederland. Hopelijk blijven jullie al die tijd lekker onderweg....
    Xxx
  4. Monic Boerboom:
    Dankjewel we gaan ervoor 💫
  5. Monic Boerboom:
    29 juli 2025
    Ja het voelt goed om in de buurt te blijven, Perry en Lisa blijven ook in Nederland, zo zijn we zoals Perry zo mooi zei....nooit verder van elkaar verwijderd zijn als dat wij weg zijn. In Nederland hooguit 2 uurtjes dus 😉
  6. Astrid:
    29 juli 2025
    Heel veel plezier allemaal en ons landje heeft veel mooie plekjes
    Zie de foto’s wel voorbij komen 🙋🏻‍♀️
  7. Monic Boerboom:
    29 juli 2025
    Je ziet ons vast ook voorbij komen 😉 als je vrijdag in Breda bent dan slaap ik bij jou en anders zien we elkaar vast wel in België
  8. Monic Boerboom:
    29 juli 2025
    Of is dit Astrid collega 🤣 dan zie je ons vast niet langskomen, dan moet je het inderdaad met de blog doen
  9. Astrid:
    1 augustus 2025
    Haha je collega .goede reis😊
  10. Monic Boerboom:
    1 augustus 2025
    Dankjewel, wel erg snel als je niet over Breda gaat. Ben je morgenavond toevallig in Breda?😘