We gaan bijna vertrekken
29 juli 2025 - Wijchen, Nederland
Morgenmiddag hebben we vakantie 🥳 en we hebben er zin in. Polen gaat het niet worden, Eric vindt het toch te ver naar de oerbossen en gezien hoe het op het moment gaat is een rondje Nederland een hele goede oplossing. We gaan morgen nog even koffie drinken met Huub in Velp, hij moet ons een hele maand missen en dan gaan we donderdag naar Heeswijk Dinther omdat we vrijdag met reizigers vrienden gaan vissen in Vinkel. Karper, meerval en steuren sleuren, de mannen hebben er zin in. We gaan allemaal met de camper dus vrouwen en kinderen zijn er ook gezellig bij. Dus donderdag wasdag in Heeswijk Dinther, watertank vullen, olie checken en afdanken en dan gaan we vrijdag na het vissen vertrekken. Hopelijk lukt het vissen nog want het zicht is na de laatste keer vissen weer slechter geworden, fijn dus om de eerste keer vissen nu niet met Eric alleen te zijn. Als het lukt dan zullen we regelmatig een hengeltje uitgooien 🐟 Wij gaan deze ronde bezoekjes brengen bij vrienden en bekenden, we starten in Zeeland bij Corine en Trix onze overbuurtjes van Camping heumesbos, het is alweer 6 jaar geleden dat we hun hebben gezien. Wij houden jullie op de hoogte, dus lekker slapen en morgenmiddag op reis. Wij zijn heel flexibel en passen ons aan aan hoe Eric zich voelt, we willen natuurlijk vooral plezier maken dus go with the flow is het thema voor onze vakantie. Tot gauw groetjes van ons 🐾

Xxx
Zie de foto’s wel voorbij komen 🙋🏻♀️