Hoe gaat het met de vakantiegangers
20 juni 2024 - Grave, Nederland
Ik heb geen zin om te schrijven, maar ik doe het toch.... Afgelopen maandag zijn Perry en Lisa aangekomen in Coura en wij hadden meteen familie beraad. Eric is niet goed, hij kan slecht zien en heeft barstende hoofdpijn. Hij ligt al 2 dagen op bed en komt er af en toe nog uit. Hij heeft al een week hoofdpijn, maar het is nu ondraaglijk en niets helpt. Perry en Lisa kwamen de electriciteit aansluiten bij Sander en Michelle, maar na kort beraad besloten ze om met ons mee terug te rijden. Ik had zo ie zo al besloten te gaan rijden, maar ze vonden het geen goed idee als ik alleen ging. Erg dankbaar daarvoor, want dan sta ik er ook niet alleen voor in den vreemde. Vanmorgen om 5 uur zijn we in Grave aangekomen en vanmiddag om half 2 komt de huisarts op camper bezoek. Het wordt een spannende tijd en uiteraard spreek ik iedereen, maar nu wachten we even af wat de plannen zijn. Eric wilt graag een scan van zijn hoofd en ik denk dat dat ook wel gaat gebeuren. Ik heb bewust gekozen om verder niemand op de hoogte te stellen voordat we weer in Nederland zijn, omdat mensen zich dan zorgen gaan maken omdat we zo ver van huis waren en het was zo al veel. Heel fijn dat we de reis met z'n vieren hebben gemaakt. Perry heeft de hele trip gereden en Eric bijna de hele trip geslapen. Hij is doodmoe en slaapt veel. Gun ons vandaag even de tijd om het een en ander te regelen en sorry dat ik het zo gedaan heb, maar het leek mij het beste voor nu. Wij zijn veilig thuis en na vandaag hopen wij te weten wat er aan de hand is. Groetjes vanuit Grave, liefs Eric en Moon ๐ซ

Wat heftig dit!
Ik zat toevallig gister te denken dat het stil was rondom je verhalen ๐๐ผ
Ik hoop dat jullie snel duidelijkheid hebben wat er met Eric aan de hand is ๐๐ผโฅ๏ธ hou je ons even op de hoogte als je iets weetโฆ heel veel sterkte voor jullie ๐ en als k iets kan doen dan bellen!
Heb je op de groepsapp al iets gestuurd maar nog maals veel kracht en gezondheid voor jullie ๐ฅฐ๐