ochtend wandeling

2 september 2016 - Portimão, Portugal

Vandaag heb ik een lekkere wandeling gemaakt. Doordat ik gisterochtend boodschappen heb gedaan weet ik nu dat ik tot 9 uur prima kan wandelen. Perry ging de laatste keer duiken vandaag met Harriet en Eric ging weer even terug in bed, dus de Bitches wandelen lekker door de haven, bootjes en vissen kijken. Heerlijk om zo de dag te beginnen! Morgen ga ik wat vroeger op pad, misschien wel even zwemmen met Bitch. Het is hier erg stoffig, dus ze kan wel een duik gebruiken. Ik ben blij dat ik het nog op tijd ontdekt heb, dan kan ik mooi nog even genieten van de heerlijke ochtenden in Portugal. Ik besef me Hoe fijn het is om weer op vakantie te zijn en beloof mezelf het vaker te doen, al is het maar een weekendje of een weekje, gewoon even lekker eruit. Verstand op 0 en genieten maar. Ook is het goed dat ik overdag niets kan ondernemen, ik ben een stuk rustiger en al was het in het begin best moeilijk er aan toe te geven, ben ik er nu helemaal aan gewend en denk met schrik aan de stress en haast die in Nederland weer op mij wacht. Gauw zet ik het weer van mij af, niet aan denken Moon, je hebt nog steeds vakantie! De gedachte alleen al brengt een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen.
Vandaag gaan onze buurtjes naar huis, ze wonen hier maar 190 km vandaan en komen elk jaar een maand naar de Algarve omdat de zee hier zo lekker warm is en er meer wind staat. Ik heb gisteren nog een kleinigheidje gehaald voor de 2 meiden en zal hun tevreden snuutjes missen. Hay roept de kleinste elke morgen en bom dia de grootste. Super lieve tevreden kinderen, een genot om te zien. Ik ga zo even wat zinnetjes klaar zetten in mijn vertaal app, zodat ik in hun eigen taal gedag tegen ze kan zeggen. Ik ga nog een lekker bakkie zetten en een broodje smeren en hopen dat alle hondjes die hier vrij rondlopen niet in de gaten hebben dat Bitch loops is geworden, anders kon het wel eens druk worden voor de deur, hi, hi. Gelukkig blijft Bitch graag binnen overdag. Als Eric wakker word belt hij Jürgen om hem te feliciteren en dan gaan we... je raad het al rummi cup spelen:) vandaag is mijn lucky day hij wilt mij afslachten, maar het lukt niet. Vandaag ben ik een keer beter.
Om 12 uur gaan we nog even lekker de koelte van de camper opzoeken en alvast de meloen snijden voor de lunch. Gebakken eieren voor de mannen en moeders bakt een pannenkoek, dan lunchen we gezellig als Perry terug is van het duiken. En voor Maria en eventuele andere die het willen weten, donderdag 8 september rijden we na het avondeten langzaam huiswaarts.

1. Rosa Loeffen:
    2 september 2016
    Natuuuuurlijk willen we dat weten...!!!!X
  2. Jolanda:
    2 september 2016
    Natuurlijk volg ik je nog steeds,dus ook op de terugreis. Maar eerst nog lekker genieten van de laatste week van de vakantie. Xx
  3. Carla Verrips:
    2 september 2016
    Nog even dus, lekker blijven genieten.
  4. Sander:
    5 september 2016
    Elke dag na het werk lees ik je stukjes en elke dag en elke dag geniet ik er van. Kan me helemaal inleven in jullie gebeurtenissen.....heerlijk om te lezen steeds !