Onverwacht bezoek
30 juni 2022 - Cuijk, Nederland
Maandagavond komen ineens Lisa en Perry met de camper aangereden, Lisa is die dag 1 jaar in ons leven,dus extra leuk dat ze op visite komen. De rust begint nu echt te komen en wie wilt er met dit weer nu niet aan het water staan. We hebben ook een buurman gekregen vandaag, reist alleen uit Limburg, dat is duidelijk te horen. Om 23:00 uur gaan we ons bedje opzoeken, het was een mooie dag 🥰
Het is al weer woensdag, wat gaat de tijd snel! Buurman Huub is er ook nog en brengt de dag met Eric door. Als ik thuis kom uit het werk zitten ze gezellig samen voor de camper. Na een boterham besluit ik nog even te gaan tanken in Duitsland en als ik dan weer terug kom zijn Perry en Lisa er ook weer, niemand te zien ze liggen allemaal in het water 💦 dus boodschappen uitpakken en badpak aan en ook even lekker een frisse duik nemen. Maisie gaat met mij mee. We zitten wederom tot laat buiten, maar wij slapen hier als een os, dus dat geeft niet. Vandaag was een echt vakantie gevoel, ik begin tot rust te komen 😊 tot een volgende keer maar weer 👋🏻
Maria Janssen:30 juni 2022Heel fijn om te horen lieverds ben echt blij voor jullie xxxxxxx