Nog in Ormes

15 augustus 2016 - Portimão, Portugal

Het was een lekkere koele nacht alleen veel te kort! Eric kwam pas om half 3 terug en hij was nog uren wakker! Hij hield ons ook uit onze slaap. Het was half 6 toen hij eindelijk in slaap viel. Eric en Cola tik, levensgevaarlijke combi:) om half 8 stond Tonnie te roepen om koffie, Eric had hem beloofd dat hij een melk -oploskoffie kreeg zoals hij bij ons gewend is. Tonnie laat Bitch uit en wij staan op om koffie te maken. Tonnie heeft de stoelen en tafel al klaar staan. We drinken op ons dooie gemak met z'n alle koffie. Het is een zonnige dag, maar vochtig en wat kil, want ik heb mijn fleese vest aan. Bitch speelt lekker met haar speeltje, want ze kan hier loslopen. Het is nagenoeg leeg op de kleine maar over complete gemeente camping. Perry helpt Petra nog even met de eerste sigaret en wij gaan voor afreken. Grappig dat je zo erop kunt rijden en overnachten met stroom zonder je vooraf aan te melden. We pakken alle 3 nog een gratis douche in het nette toilet gebouw en inpakken en wegwezen. Voor op de camping gooien we nog wat water in onze tank, zeggen gedag en maken ons weer op pad. Voltage en karren maar. Meteen naar het tanken gaat Eric liggen, die zien we voorlopig niet terug:)