We zijn weer terug
3 augustus 2025 - Heeswijk Dinther, Nederland
Gisterenavond zijn we vertrokken uit Zeeland, het was erg gezellig en tijd om te gaan. Eric had al 3 keer gezegd: Wij moeten toch nog frietjes eten in Heeswijk Dinther, je had ons toch opgegeven? Nee dat had ik niet, maar het werd wel steeds duidelijker hij wilde niets liever dan terug naar Heeswijk Dinther, ik probeerde het nog, gaan we naar Weelde? Speciaal Weelde omdat hij daar eerder is geweest. Maar hij zei direct mee, niet naar Weelde. Ik ben dus terug gereden naar Heeswijk Dinther en toen we aankwamen was hij onredelijk tegen mij, het duurde hem allemaal te lang hij wilde de camper uit zo snel mogelijk. Ferri kwam gelukkig aanlopen en nam Eric mee naar de kas en ik ging rustig een plekkie zoeken om te parkeren. Het was al laat, maar er was nog wel een plekje vrij. Vandaag heb ik besloten dat we deze week hier blijven, even lekker dichtbij Perry en Lisa. Ik heb Eric in lange tijd niet zo gelukkig gezien. Zondag pakken we de reis weer op, dan gaan we richting Dronten en Brummen. Jullie moeten dus even geduld hebben, wij melden ons als we weer gaan rijden. Morgen probeer ik nog even de varkentjes die vandaag geboren zijn vast te leggen, hopelijk lukt het zo lief 😍 slaap lekker allemaal 🤗 groetjes van ons 😘

Geniet van elkaar😘