vandaag, ons laatste dagje

6 september 2016 - Portimão, Portugal

Vanmorgen dien we heerlijk rustig aan, we spelen een spelletje. Ik doe nog even een klein handwasje tussendoor. Heerlijk relaxt en genieten van ons laatste dagje. Perry haalt met Eric de duikplank op bij subnauta en ik maak even de boel aan kant voor de reis. We gaan toch maar voor avondeten, lunch tijd is allang voorbij. Dus alles is zover reis klaar en we kunnen op ons gemak gaan eten op de voor ons vertrouwde tijd:) we nemen een extra grote maaltijd zodat we voorlopig ertegen kunnen en ik sluit af met. ....mijn goddelijke toetje, nog een keer voor ik ga, ik kan het niet laten:) Vado bracht ook nog extra speklapjes en Bitch mocht vandaag van Eric een hele hamburger bestellen. We hebben wederom heerlijk gegeten, een afscheids briefje voor Andre achtergelaten en nu gaan we weer op pad voor de laatste boodschapjes voor onderweg en 4 flessen ijswater voor onderweg. Nog even water aflaten thuis en schoon water tanken, opfrissen en dan gaan we vertrekken. Ik haal het niet om mijn stroompje nog te zien, volgende keer:)

1. Rosa Loeffen:
    6 september 2016
    Goed plan een relaxte terugreis!!!
    Maak er een goede reis van en neem de tijd!! X