vervolg reisagent 2 van Hervelinghen naar Ormes

15 augustus 2016 - Portimão, Portugal

Zo, daar zijn wel weer. We reden dus net over de Seine op naar een schaduwrijke rustplaats voor een goede lunch. We hebben een heerlijk plekje gevonden en dat is fijn want het wordt steeds warmer! Het is 13.34 uur als we stoppen. Tijd om de korte broeken aan te trekken met een hemd. Ik maak broodjes knakworst voor de mannen en zelf volsta ik met 2 krentenbollen. Bitch doet het ook prima, onderweg ligt ze op ons kluisje naast de bijrijder stoel. Ze poept en plast haast op comando en ligt heerlijk in de schaduw op de rustplaats. Het lijkt wel of ze nog nooit anders heeft gedaan en dat voor een hond van 10 die de vrijheid is gewend :)
We besluiten om Tonnie en Petra te bellen dat werden niet komen en pal daarna belt hij op. We leggen uit dat hun helemaal niet op onze route zitten en dat het voor ons nog eens 350 km. Langer is. Tonnie snapt niet hoe het kan, maar legt zich er bij neer en we zien elkaar dan in september weer. We zouden elkaar eerst treffen in Portimao, maar ze zijn met een kapotte auto gestrand op een camping in Ormes in Frankrijk. Jammer maar helaas, niets aan te doen, om 14.45 uur gaan we weer rijden.