zonnige zondag
21 augustus 2016 - Portimão, Portugal
Vandaag begint mijn dag om 3.15 uur, Bitch wacht schijnbaar tot ze niets meer hoort en wilt dan ongestoord even wandelen. Ik hobbel dus maar een rondje met haar in mijn ponnetje en als werkgever terug komen komt ze heerlijk bij mij liggen. Om 8 uur komt mevrouwtje gewoon weer, ze moest nog even poepen, dat was ze vergeten, Hi, Hi. Het is weer een mooie dag dus ik ga mezelf maar meteen wassen. De mannen slapen rustig verder, het is ook nog erg donker in de camper, dus je hebt geen idee hoe laat het is als je wakker wordt. Ik ga maar even plaatselijk scheren, want vlechtjes is uit en drink alvast een lekker bakkie koffie. Voor het eerst in jaren word ik uitgerust wakker, heerlijk echt vakantie en van ochtend stijfheid en pijntjes ben ik hier binnen een week genezen. Zouden ze het op recept voorschrijven? Een maandje zo'n per jaar voor de oude botten? De rust maakt dat we ook elke dag ontbijten, ik heb al trek als ik wakker word hier. Vandaag moet ik toch even geduld opbrengen, het is ha half 10 geweest en ze slapen nog steeds die 2 .Ondanks dat het de hele nacht rond de 26 graden blijft kun je hier gewoon onder het dekbed slapen, heel apart. Ik ga het toilet opzoeken en dan ram ik ze daarna uit bed om samen te ontbijten. Om 12 uur gaan we naar de lidle, ik ben benieuwd of het ongeveer hetzelfde is als thuis. Straks zal ik het laten weten. Geniet de dag en omarm het leven.
Carla Verrips:21 augustus 2016Ik lees het al, op en top genieten. ❤