Nog 14 dagen.....

22 juli 2026 - Kranenburg, Duitsland

Bijna is het weer zover, vandaag over 14 dagen vertrekken we voor een maand rondzwerven. Hopelijk gaat alles voorspoedig en komen we in Bosnië aan, dat is het einddoel. We reizen over Duitsland, Tjechie, Hongarije en Kroatië, voor Oostenrijk en Zwitserland zijn wij een beetje te zwaar 😉 voor wie het nog niet wist de camper is verkocht en we gaan met de bakwagen die kant op. Vorig jaar is het niet gelukt om in Thüringen Wald te komen dus dit jaar doen we een goede tweede poging. Eric heeft er ook echt zin in, dus wie weet waar we jullie allemaal mee naartoe nemen. 5 augustus ergens in de middag gaan we de trip starten, zorg dat je er klaar voor bent. Groetjes uit Kranenburg 🤗

1. Carla en Wim:
    22 juli 2026
    Een hele mooie reis prachtige foto's nu van waar jullie staan. Doe voorzichtig en geniet. Dan genieten wij met jullie mee. Gewoon thuis , op de bank of ook onderweg, wie weet. Leuk om jullie te volgen. Lieve Groet en dikke knuffel voor jullie beidjes.
  2. Monic:
    22 juli 2026
    Dankjewel dat is lief, dikke knuffel terug 😘
  3. Wim Bindervoet:
    22 juli 2026
    Monic hier wim van carla mag ik jou ook volgen op reislogger
  4. Monic:
    22 juli 2026
    Natuurlijk Wim, altijd leuk als mensen het leuk vinden om mee te reizen!
  5. Maria Janssen:
    23 juli 2026
    super zusje ik hoop ook echt voor jullie dat alles soepel mag verlopen en dat ook Eric er van kan genieten op zijn manier.
    Al zullen we jullie wel missen, wens ik jullie toch een heel mooie tijd samen xxxxxx
  6. Monic:
    23 juli 2026
    We houden contact zusje en dankjewel voor je lieve berichtje xxxx
  7. Coby en Louise:
    23 juli 2026
    Alvast een geweldige reis gewenst, ga mooie herinneringen maken! Geniet er samen heerlijk van in jullie mooie bakwagen🥰
    We gaan jullie volgen. Liefs van Coby en Louise
  8. Monic:
    5 augustus 2026
    Dankjewel, leuk dat we jullie allemaal nog gezien hebben gisteren 🥰
  9. Monic:
    23 juli 2026
    Dankjewel 😍 misschien zien we elkaar nog even voor we vertrekken. Leuk dat jullie ook weer meereizen 😘
  10. Rosa Loeffen:
    25 juli 2026
    Oh spannend! Wens jullie een mooie reis, pas goed op elkaar! Ga jouw mooie verhalen volgen/lezen. 💜
  11. Coby en Louise:
    5 augustus 2026
    Inderdaad leuk dat we jullie nog hebben gezien voor DE reis 😘
    Rustig aan saampjes, lekker genieten van alles en iedereen war op je pad komt!
  12. Franny:
    7 augustus 2026
    Nou Moontje geniet van het mooie avontuur en pas goed op jullie zelf. Heel veel liefs
    Johan en Franny.
    Wij gaan jullie volgen.😘❤️