Wat een blunder 😅
12 juni 2024 - Lavra, Portugal
Vandaag ga ik om 9 uur met de bus van Coura naar Porto, dan met de metro naar Porto vliegveld en vervolgens met de shuttle naar het verhuurbedrijf om een huurauto op te halen. Het kan niet eenvoudiger, simpelweg omdat er niets anders in de buurt zit. 2 uur bus, 20 minuten metro en dan nog 10 minuten met de shuttle, als ik dan om 13:30 uur eindelijk op plaats van bestemming ben en de papieren klaar ga maken blijkt dat ik ook mijn ID nodig heb, deze draag ik al jaren niet meer bij mij omdat je in Nederland dat ook met je rijbewijs mag, hij lag dus in de camper. Ik had met Eric al contact gehad daarover en gevraagd of hij de ID bij de hand wilt houden en dat ik het dan probeer met videobellen en de foto van mijn ID kaart die ik op de telefoon heb staan. Eenmaal aan de beurt blijkt dat ze mijn ID kaart in de hand moet hebben en ik krijg 6 uur de tijd om de ID kaart hier te krijgen. Wilde ik niemand lastig vallen en alles zèlf organiseren, moet ik toch hulptroepen inschakelen 😡 ik kan mijzelf wel voor de kop slaan ( niet dat dat helpt ) Eric vroeg nog, heb je alles wat je nodig hebt en ik dacht dus van wel,. niet dus. Michelle is nu onderweg met mijn ID kaart zodat ik toch de auto mee kan nemen en gelukkig bedacht ik mijzelf al meteen hoe ik dat weer goed kan maken 😅 maandag komen Perry en Lisa weer om het electriciteit systeem van het huis af te maken en die moeten natuurlijk ook in Porto opgehaald worden. Dat kan ik dan mooi doen, dan voel ik mij wat minder schuldig . Nog 50 minuten stuurt ze net, dan is ze er en kan ik alles afronden en nog 2 uur terugrijden. Mijn avontuur mislukte dus met het ontbreken van mijn ID kaart 😅 zo dom, ik zal hem voortaan in mijn portemonnee laten zitten, zodat ik mij geen 2 keer aan dezelfde steen stoot 🫏