Grote schoonmaak

15 juli 2023 - Coura, Portugal

Vandaag houden we grote schoonmaak, de camper moet zowel van binnen als van buiten even grondig onderhanden genomen worden. De vrouwen doen de binnenkant en de mannen de buitenkant. Het is nodig van al het reizen is het erg stoffig binnen. We zijn er de hele morgen zoet mee en om half 12 zijn we dan eindelijk klaar en eten we een boterham. Dan ineens zie ik een mini cooper de camperplaats oprijden en ik zeg tegen Eric, volgens mij komt Ramona eraan. Het klopt inderdaad, Ramona en haar kleine Jack Russell Dax komen ons bezoeken. Uiteraard feest voor Gipsy, een hondje om mee te spelen. Ramona ziet er goed uit en de is ook gelukkig met haar vertrek naar Portugal, dan komt er nog iemand de camperplaats oprijden die vriendelijk zwaait, het blijkt Inge te zijn van Jacco. Dit zijn allemaal vrienden van Sander en Michelle die ook nog komen later op de dag om de verjaardag van Michelle te vieren. De slingers en ballonnen hangen al en de sangria staat te trekken, we hebben dus tijd genoeg om met Ramona en Inge wat te drinken. Toen ze weer wegreden reed Ramona tegen de lantaarnpaal aan, gelukkig weinig schade, alleen een beetje lak er af. Toen kwamen dan eindelijk Sander en de jarige Job, het werd een heel gezellig avondje en ze hadden een lekkere borrelplank mee en Christ had eiersalade en gevulde eitjes gemaakt en wij hadden nog salade en worstjes, genoeg te eten dus voor allemaal. Er wordt over en weer lekker gekletst en de avond vliegt voorbij, het wordt ook fris, dus we breien er een eind aan. Het was weer een mooie dag in Coura ❣️

1. Rosa Loeffen:
    16 juli 2023
    Nou dat was dus een succesvolle dag! Helemaal leuk, dan vliegt de tijd om!! Truste allemaal😴😍
  2. Monic Boerboom:
    16 juli 2023
    De tijd gaat al zo snel 😬 mag van mij gerust iets langzamer nog 😉💜😘