Imoges Frankrijk

7 juni 2024 - Limoges, Frankrijk

Vandaag zijn we om half 9 vertrokken uit Visé aan de Maas , echt een prachtig stekkie voor op reis. Om half 12 rijden we al de grens over, we zijn in Frankrijk! Het plekje waar we heen gaan ligt in de buurt bij Reims en heet Imoges, de spellingscontrole had er Limoges van gemaakt 🤣 dat is nog ver van mijn bed! De rit verloopt heel relaxed, het is na Luik lekker rustig op de weg. Net voor de Franse grens hebben we nog even getankt en vers brood gehaald en lekker even een broodje gegeten en wat gedronken. We verwachten om 12:30 uur op onze grote stop aan te komen.

Onderweg beseffen we ons dat we steeds beter worden in het reizen, we rijden niet meer verkeerd en zelfs voor Gipsy hebben we een mooie oplossing voor tijdens het rijden. Vorig jaar ging ze nog af en toe in een tas tussen de stoelen, nu ligt ze met het orthopedische kussen op een krukje tussen ons is 🤣 ideaal en niets is te gek voor onze kleinste reiziger. Nu ligt ze dus op het krukje of in mijn nek, maar ik heb de handen vrij 😍 ook heb ik dit jaar een kussen aangeschaft voor onder de voeten, een perfecte oplossing voor vrouwen met korte pootjes. Ik kan dus vrij bewegen met armen en benen.

Om 12:40 uur komen we aan op de camperplaats, wat een pareltje 🤩 heerlijk in het groen, ik ga meteen met Gipsy wandelen. Eric zegt als je hier rechts gaat loop je zo het bos in. Wij natuurlijk meteen rechtsaf richting het bos, dat was dus een grote verrassing, het bos loopt om een grote plas, erg mooi. Gipsy gaat meteen drinken en we wandelen er om heen. Als ik terugkom vertel ik Eric dat hij even mee moet wandelen omdat het bos een verrassing heeft. Onderweg zegt hij ik hoor kikkers en dan ziet hij ook de plas 😀 Gipsy loopt weer het water in en wij spotten een slang 🐍 die aan het zwemmen is, eerst denkt Eric nog dat het een tak is, maar dan gaat hij gelukkig weer aan het zwemmen. Mooi om te zien zo in de natuur 😍 aan de kringen in het water kun je zien dat er ook genoeg vis in zit. We gaan even wat drinken en dan even lekker liggen. Er staat als wij weer opstaan een Nederlander met een hond en natuurlijk mag Gipsy even spelen, ook gaan we nog even wandelen en dan is het tijd om wat te eten en een bakje koffie en thee, fijne avond en tot de volgende keer👋🏻

1. Maria Janssen:
    8 juni 2024
    Prachtig daar lieverds, geniet er maar van xxxx
  2. Monic Boerboom:
    8 juni 2024
    Dat doen we, heerlijk groen alles en overal water 💚😘