Mijn verhaal van gisteren is niet gepost 🤣🤣🤣
7 juni 2024 - Angoulême, Frankrijk
Gisteren stonden we in een klein Frans dorpje Trainel volgens mij voor de nacht. Super stil, helemaal alleen. De mooie plek Imoges liep helemaal vol en Eric wilde na het eten graag nog een stukje rijden. 100 km verder sliepen wij bij het kerkhof tegen de bosrand aan en er was niemand. We hebben geen sterveling gezien 😉 heerlijk nog even buiten gezeten en vroeg weer naar bed, het was een lange dag. Ik had mijn verhaal van die dag al verstuurd dacht ik....niet dus en Lisa zei nog ik zie er maar 2. Het bereik was ook slecht, niet zo raar als je onze slaapplaats zag.
Vandaag dus 2 verhalen
Vanmorgen 6:15 uur waren we al wakker en heerlijk uitgerust van de super stille nacht. Om half 8 vertrekken we dus al en vandaag gingen we wel richting Limoges. Het was een prima reisdag, wel saai want het waren veel 90 kilometer wegen door de vlakke korenveld en van Frankrijk, gelukkig tussendoor ook nog wat mooie dorpjes en stukken bos. We hobbelen een heel eind en dan moeten we toch echt een keer tanken. Je ziet bijna geen tankstations op deze route dus we wijken even af om vol te gooien. Dan moeten we kiezen 10 minuten de tolweg op of 1 uur omrijden, je snapt dat we even de tolweg op gegaan zijn en zo hebben we nagenoeg geen verlies in tijd. Wel hebben we €0,25 de liter bespaart 🤣 als we bij onze overnachting aankomen, wederom in the middle of nowhere blijkt dat we er niet kunnen komen aangezien er een wielerronde langskomt op de weg ernaartoe, we besluiten dan toch nog een half uurtje te rijden tot de volgende plek, doodlopend aan een riviertje, lekker loslopen voor Gipsy dus 😍 we drinken lekker koffie en thee buiten en als ik foto's sta te maken komt Gipsy ineens kei hard aangerend en springt vol de rivier in, volgens mij was het niet de bedoeling, maar kon ze niet meer stoppen. Gelukkig is er een meisje uit het dorpje aan het spelen met stokken en dat wilt Gipsy natuurlijk ook, laat maar lekker springen want die is zomaar niet droog en het is al avond. We gaan lekker relaxen, ik schrijf en Eric doet een spelletje, op naar weer een heerlijke nacht in de natuur 😍 slaap lekker allemaal 👋🏻 tot schrijfs
Rosa Loeffen:7 juni 2024Was weer n fijn verhaal voor t slapen gaan! Jullie óók welterusten!😘🙏
Monic Boerboom:8 juni 2024Wij waren denk ik al in bed 🤣 goedemorgen Roosje 😘
Rosa Loeffen:8 juni 2024Goedemorgen, maak er weer n fijne reisdag van2😍