Gele nummerborden

7 augustus 2026

Weet je wat ons opvalt....we hebben nog geen een geel nummerbord gezien, al vanaf ons vertrek in Kranenburg niet meer. Dat is eigenlijk wel heel apart, want jeetje wat is voormalig Oost Duitsland prachtig en mijn God wat een bergen in Tsjechië. Klokslag 20:00 uur rijden we Tjechie binnen, geen grens te zien alleen een bordje 🤣 wij hadden Gipsy al netjes vastgemaakt voor het geval dat ze ons stil laten staan,aar niets of niemand gezien. We kwamen net voor de 4 snelweg nog door een dorpje met spoorwegovergang, we reden 30 waar je 50 mag en werden gewoon gelanceerd 🤣 we schrokken ons kapot, wist niet dat we konden vliegen. Toen we bij onze stop aankwamen, gewoon op de bonnefooi omdat ik geen zin meer had, moest ik dus eerst ruimen er was hier en daar wel wat gevlogen, maar het viel mij nog ontzettend mee, ik had erger verwacht. Kijk even naar de foto van ons uitzicht, niet normaal 😍 slaap lekker allemaal en tot schrijfs

1. Rosa Loeffen:
    7 augustus 2026
    Jullie "bak" is shockproof zo goed heb je dat gemaakt! Dank weer voor je reisverhaal.💞
  2. Monic:
    7 augustus 2026
    🤣 gelukkig is hij wel solide inderdaad en heeft goede bladveren, graag gedaan Roosje 😘
  3. Coby en Louise:
    Mooie foto's!
    Haha, laagvliegers waren jullie dus even😊
    Slaap lekker!
  4. Monic:
    Zeg dat wel 🤣
  5. Carla en Wim:
    8 augustus 2026
    Rustgevend uitzicht, na de “vliegreis” ook wel even lekker hè?slaap lekker rustig voor straks.
  6. Monic:
    8 augustus 2026
    Dankjewel Carla, vandaag slapen we midden in de stad ergens in Tsjechië 🤗 slaap lekker ook voor jullie