Waar zijn wij??

6 augustus 2026 - Posterstein, Duitsland

Vanavond zijn we na de veel te zouten hamburgers en rief koekjes weer vertrokken uit Kassel. Nog een laatste rondje met Gipsy hoorde ik van een vriendelijke mevrouw met Jack Russell dat waar wij liepen elke morgen een wasbeer vrouwtje met 2 jongen loopt. Wasberen in de stad 🤣 wij blijven niet om ze te aanschouwen. Vanmorgen zag ik om half 7 al een mooie roofvogel met witte kop, wat een kadootjes allemaal. Maar we zijn dus vertrokken richting Thüringen en wat zagen we? Demonstraties op de brug boven de snelweg, Thüringen demonstreert graag en veel. Het bord Thüringen Wald hebben we ook gezien, maar aangezien we met pas lekker weer op gang waren zijn we doorgereden. We komen er op de terugweg ook langs en dag gaan we kijken of we de grootste schnitzel van Europa kunnen vinden, die schijnen ze daar te verkopen. De zonsondergang was prachtig 🤩 maar helaas nergens een plekje om te stoppen om een foto te maken, het was wederom overal Baustelle 🚧 ik heb nog nooit zoveel wegwerkzaamheden achter elkaar gezien en dat merk je ook want je duurt overal veel langer over als je telkens 80 of 60 rijd. Gelukkig hebben wij alle tijd en zijn we ook gewoon ergens langs de weg gestopt en weten we zelf nog niet waar we zijn, dat zien we morgen dan wel weer, slaap lekker allemaal en tot schrijfs, lieve groetjes van de reizigers 🤗

Ps: de bakwagen doet het prima, volgens mij is hij ook blij dat hij weer mag rijden 😉

1. Rosa Loeffen:
    6 augustus 2026
    Oei, ik dacht dat ze in Nederland met name Nijmegen goed waren met wegafsluitingen etc. Maar daar kunnen ze er dus óók wat van. Neem inderdaad de tijd en geniet van al t moois! Dikke knufffff
  2. Monic:
    6 augustus 2026
    Dikke knuffel terug van ons, ik zie net dat we morgen een 1000 jarige eik gaan bezoeken 😍 toevallig weer op een prachtig plekje gestopt. Slaap lekker Roosje 😘
  3. Ans en hans:
    7 augustus 2026
    Fijn om te horen. Geniet van alles om je heen. Doe rustig aan je hebt alle tijd en alles bij je.
    Lieve groetjes en een knuf van Bobby voor Gipsy
  4. Monic:
    Doen we, knuffel terug van Gipsy 🐾🐾
  5. Christel:
    7 augustus 2026
    Hoe was de duizend jarige eik? Fijn een blije bakwagen!
    Hebben jullie ook airco in de bakwagen?
  6. Monic:
    7 augustus 2026
    Prachtige eik, nog lang niet dood. Zo mooi om te zien dat zelfs zonder binnenkant de boom blijft leven 😍 en wij hebben airco,maar die doet het niet dus ramen open. Dat vinden wij ook het fijnste hoor, we gebruikte hem in de camper ook bijna nooit